Náš projekt baví nejen fotografiemi

Pomáháme fotografiemi – tak se jmenuje náš projekt a pomáhat otevírat oči pomocí fotografování a fotografií je i jeho hlavním záměrem. O tom, že focení má velký úspěch se můžete přesvědčit z foto reportáží z jednotlivých fotografických workshopů na naší facebookové stránce nebo zde na webu.

Nicméně protože naše parťáky s mentálním postižením velmi dobře známe, víme, že jsou šikovní i ve spoustě dalších oblastí. S Pavlem Tesaříkem, jednou z kreativní tváří letošního ročníku projektu, jsme se tedy rozhodli nabídnout možnost ukázat svůj um i při práci s dřevem. Vždyť mottem letošního ročníku je „Fantazie nezná hendikep … „!

Na setkání v Olomouci jsme proto začali přípravy na speciálním limitovaném projektu náramků ze dřeva a minerálů. Chceme tak propojit šikovné ruce našich kamarádů se zkušenostmi, které má Pavel ze své firmy Woowa, a také s jejich příběhy. Každý náramek tak bude pouze z českých materiálů a navíc podepsaný jménem parťáka, který jej vyrobil. Každý náramek pak svému majiteli přinese nejen mnoho radosti a pomůže i např. proti stresu či pro zlepšení spánku nebo nálady.

Už nyní Vám tak můžeme slíbit, že se na podzim budete mít na co těšit, protože my a naši kamarádi se již velmi těší. Sledujte proto pozorně náš web, Facebook a také stránky společnosti Woowa, tedy značky, kterou založil Pavel a která s námi v tomto projektu spolupracuje.